Ücretsiz LisanslarKaldırma Programları

IObit Uninstaller PRO 13 Free License Key

Iobit Uninstaller 13 Key ile programı aktifleştirerek bütün özelliklerinden yararlanabilirsiniz. PRO sürümü sayesinde programları kalıntısız bir şekilde temizleyebilirsiniz.

İobit Uninstaller Pro 13 Nedir ?

Normalde bilgisayarınızdan herhangi bir programı kaldırdığınızda ardında kalıntı dosyalar bırakması muhtemeldir. Bu durumu sadece dosya olarak düşünmek doğru olmaz. Kayıt defterinde girdi çıktıları kaydedilir.

Yani tabiri caizse kaldırdığınız programlar hiçbir zaman tamamen kaldırılmazlar. Arta kalan dosyaları kaldırmak için her zaman bir program kaldırma yöneticisine ihtiyacımız vardır. Bunu en iyi şekilde icra eden Iobit Uninstaller Pro, kullanmanızı önerdiğim nadir programlardandır.

Yıllardır kullanıyorum ve kullandığım zaman içerisinde hiç pişman etmedi beni. Program sadece kalıntı dosyaları silmekle kalmıyor inatçı programları da tek tık ile kaldırıyor. Herkesin muhakkak başına gelmiştir kaldırmak isteyipte kaldıramadığı program olayı.

Ne kadar da deli eder bu durum insanı. İşte Iobit Uninstaller bu noktada devreye girerek kaldırılması çok zor olan programları bile tek tıkla kolay bir şekilde kaldırmanızı sağlıyor.

Bunların yanında çok ama çok hoşuma giden bir özelliği daha var. Windows güncellemelerini tek tık ile kaldırabiliyorsunuz. Üstelik tek tek değil. İstediğiniz Windows güncellemelerini seçiyorsunuz ve arkanıza yaslanıyorsunuz. Siz dinlenirken Iobit Uninstaller 13 Pro seçmiş olduğunuz Windows güncellemelerini kaldırıyor.

İobit Uninstaller Key
İobit Uninstaller Key

Windows 10 ile hayatımıza giren Windows uygulamaları da bilgisayarlarımızı bi hayli yavaşlatmaktaydı. Bu programları Windows 10’un kendi kaldırma yöneticisinden kaldırmak imkânsız. Iobit Uninstaller 13 bunu da başarıyor ve kaldırılmasını istediğiniz Windows 10 uygulamalarını kaldırıyor.

Tarayıcınıza kurmuş olduğunuz eklentileri yönetmenizi sağlıyor. Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın istediğiniz eklentiyi silebiliyorsunuz. Bu aslında benim işime çok yarıyor. Tarayıcılarda yüklü olan eklentileri tek bir ekrandan görüntülüyorum ve kaldırmak istediğimi rahatça kaldırıyorum.

Bilgisayarınızdan silinmeyen dosyaları silmeniz içinde ideal bir program. Bazı dosyalar inat edip silinmemezlik yapıyor. Iobit Uninstaller 13 Pro da bulunan dosya öğütücü özelliği ile silinmeyen dosyaları da kolaylıkla temizleyebiliyorsunuz.

Güncel olmayan programlar bilgisayarınızı yavaşlatmaktadırlar. Çünkü güncelleme alan programlar genellikle performans odaklı güncelleştirme yaparlar. Sizin adınıza programların güncel olup olmadığını denetler ve güncellemek istediğiniz programları anında günceller.

Iobit Uninstaller Pro 13 Key Neden Gerekli ?

Yukarıda sayılan özelliklerin birçoğu pro özelliklerdir. Yani bazı özellikleri kullanabilmeniz için Iobit Uninstaller 12 lisans key almanız gerekmektedir. Ama biz sizlerin cebinden para çıkmasın diye destek olmak adına Iobit Uninstaller lisans keyleri dağıtıyoruz.

Iobit Uninstaller Pro 13 Key Nereden Buluyoruz ?

Birçok insan aslında bu sorunun cevabını çok merak ediyor. Paylaştığımız lisans keyler tamamiyle yasal olan keylerdir. Sitede paylaştığımız lisans keyleri iobit firmasından ücretsiz bir şekilde temin ediyoruz.

Iobit firması zaman zaman programların pro sürümlerini insanlar denesin diye giveaway diye adlandırdığımız deneme kodları paylaşıyorlar. Bir nevi hediye ediyorlar diyebiliriz. Bu keyler kolay kolay bulunan lisans keyler değil aslında.

Sizlere destek çıkabilmek adına çok sıkı takip ediyoruz lisans keyleri. Sağolsunlar arkadaşlar patlak lisans olduğunu tespit edince bize iletişim kısmından belirtiyorlar ve kısa süre içerisinde güncellememizi sağlıyorlar.

Iobit Uninstaller 13 Pro Özellikleri

  • Program kalıntılarını temizler
  • Program kaldırırken iz bırakmadan kaldırır
  • Kaldırılmayan programları zorla kaldırır
  • Güncel olmayan programları günceller
  • Tarayıcı eklentilerini kaldırmanızı sağlar
  • Silinmeyen dosyaları siler
  • Windows uygulamalarını kaldırmanızı sağlar
  • Windows güncellemelerini kaldırmanızı sağlar

Iobit Uninstaller 13 Key

Lisans Keyleri Görmek İçin Tıklayın Programı İndirmek İçin Tıklayın

Ömer Bozdi

Bilgide bencil olmayın ki geriye çoğalarak dönsün.

İlgili Makaleler

9 Yorum

    1. Lisansı kontrol ettim şuan aktif olarak çalışıyor. Doğru sürümü kullandığından emin olmalısın. Bu lisans key şuan İobit Uninstaller 12.3 sürümünde çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi Kapatarak Bize DESTEK Olun.