Ücretsiz LisanslarDriver Güncelleme Programları

iobit Driver Booster 11.2 Pro Lisans Kod License Key

Driver Booster 11 Pro ile sürücülerinizi güncel tutarak daha fazla FPS alın.

Driver Booster 11 Key ile programı etkinleştirebilirsiniz. Böylelikle programın bütün özelliklerinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Driver Booster 11 Key

Driver Booster 11 Key, programın tüm özelliklerini kullanmanıza olanak sağlayan lisans kodudur. “Etkinleştir > Lisans Gir” yolunu izleyerek programı etkinleştirebilirsiniz.

Driver Booster 11 PRO Nedir?

Driver Booster 11 Pro, aslında çok kullanışlı bir programdır. Hayat kurtaran diye tabir ettiğimiz enfes bir yazılımdır. Driver Booster 11 PRO programının genel amacı driverleri güncellemektir. Bu konuda kullanmış olduğum en efsane programlardan bir tanesidir. Fakat ücretli olması münasebetiyle insanlar kullanmakta biraz güçlük çekiyorlar. Driver Booster 11 key sayesinde programı full olarak kullanabileceksiniz.

Normalde bilgisayarınıza format attığınızda bütün driverleriniz format ile birlikte temizlenmektedir. Sonra driverleri yüklemek için teker teker araştırıp, teker teker indirip yüklemeniz gerekmektedir. Bu zamanınızın bir çoğunu boşa tüketmeniz anlamına gelir en önemlisi de boş yere o kadar uğraşmış olursunuz. Driver Booster 11 PRO tamda bu konuda sizlere muazzam derecede yardımcı oluyor.

Hiç uğraşmadan rahatça driverlerinizi yükleyebilmenizi sağlıyor. Driver Booster 11 Key sayesinde programınızı Pro sürümde ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Bütün özellikleri aktif oluyor.

Tek tek araştırıp indirmeniz gereken driverleri sizin tek tık ile buluyor ve tek tık ile çabucak yüklüyor. Yani sadece 2 tıklama ile rahatça arkanıza yaslanıp yapmanız gereken farklı işleri yapmanıza imkân tanıyor. Yeni gelişen sürümlerde driver yüklemelerinden kalan artık dosyaları silmenizi sağlıyor. Driver yükleme işlemini temiz bir şekilde halletmiş oluyor.

Driver Booster 11 Key
Driver Booster 11 Key

Bunun yanında sizlere hızlandırma özelliği de sunuyor. Bilgisayar açıkken arka planda boşu boşuna Ram ve İşlemci tüketen programları buluyor ve durduruyor. Böylelikle daha fazla Ram ve daha fazla işlemci kullandığınızdan dolayı bilgisayarınız hızlanıyor.

Hızlandırmanın temel nedeni aslında oyun diyebiliriz. Bir nevi oyunları daha akıcı oynayabilmenizi sağlamak amacıyla hızlandırma özelliği entegre edilmiş. Buradan da anlayabileceğiniz gibi hızlandırma işlemi yaptığınızda oyunlardan daha fazla fps değeri alabilmeniz mümkün.

Driver yüklerken karşılaştığımız bir çok sorun oluyor bu işi manuel yaptığımızda. Mesela yanlış driverleri yükleyebiliyoruz çoğu zaman ve güncel olmayan eski driverleri yükleyebiliyoruz.

Driver Booster 11 PRO, yüklenmemiş veya güncellenmemiş driverleri anında buluyor ve en güncel sürümlerini yüklüyor. Yani sadece format attıktan sonra değil güncel yaşantınızda bilgisayarı kullanırken de driver güncelleme ihtiyacı duyuyorsunuz. Çünkü güncel olmayan driverler bilgisayarınızı tam verimli kullanamamanıza neden oluyor. Her zaman için güncel driver, hızlı bir bilgisayar demektir.

Driver Booster 11 PRO Özellikleri

  • Güncel olmayan driverleri güncelleme
  • Yüklü olmayan driverleri bulma ve yükleme
  • Oyun hızlandırma modu
  • Driver yedekleme ve geri yükleme
  • Aygır hatalarını onarma
  • Ses problemlerini giderme
  • Ağ problemlerini giderme
  • Çözünürlük problemlerini giderme
  • Bağlantısı kesilmiş donanımların sürücülerini temizleme
  • Sistem bilgisini detaylı bir şekilde verme
  • Program güncelleme

Driver Booster 11 Key

Lisans Keyleri Görmek İçin Tıklayın Programı İndirmek İçin Tıklayın

Ömer Bozdi

Bilgide bencil olmayın ki geriye çoğalarak dönsün.

İlgili Makaleler

16 Yorum

  1. kardeşim bir çok şeyde temiz bi şekilde bize faydan oluyor. Hakkını helal et sizler için yorumdan daha fazla bişey yapmak isterdim.

  2. Teşekkürler, kodların uzun ömürlü olması için gizleyin yada kısaltma link koyun hocam sizde kazanın emek veriyorsunuz sonuçta. :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi Kapatarak Bize DESTEK Olun.